Keitot

Monipuoliset keitot pää- ja alkuruoaksi.

Tuotteita yhteensä 11 kpl

Porokeitto

porokeitto.jpg&width=280&height=500
Porokeitto saa makunsa kahdesta pääraaka-aineesta: kylmäsavustetusta porosta ja Koskenlaskija sulatejuustosta. Poroa on mukana..

Savulohikeitto

savulohikeitto.jpg&width=280&height=500
Savulohikeitto maistuu kaikille ja on helppo tehdä. Savustettu kala maustaa liemen ja mausteita tarvitaan rajallisesti. Keitto..

Talvinen tomaattikeitto

talvinentomaattikeitto.jpg&width=280&height=500
Talvella tomaattikeitto tehdään säilötyistä tomaateista. Suht valmiita raaka-aineita käyttämällä keitto valmistuu nopeasti..

Famun nakkisoppa

famunnakkisoppa.jpg&width=280&height=500
Famun nakkisoppa on reilusti mausteinen ja suurustunut. Soppa sopii mainiosti ulkoilupäivän päätteeksi ja mikä ettei arkiruoaksikin..

Ahvenkeitto

ahvenkeitto1.jpg&width=280&height=500
Maukas keitto syntyy pienistä tai isommista ahvenista. Fileiksi perattuna keitosta tulee kaikenikäisille sopivaa, kun ruodot..

Samettinen hernekeitto

samettinenhernekeitto2.jpg&width=280&height=500
Purkillisesta säilykeherneitä saa maukkaan keiton. Resepti on sovitettu tilanteeseen 'mitähän kaapista löytyy'. Yllättävänkin..

Mausteinen juustokeitto

mausteinenjuustokeitto.JPG&width=280&height=500
Keiton mausteisuus tulee chilistä. Muut raaka-aineet ovat perinteisiä, joten jättämällä chilin pois saat lapsillekin sopivaa..

Varhaiskaalikeitto

varhaiskaalikeitto1.JPG&width=280&height=500
Varhaiskaalista saa parhaan kaalikeiton ja se kypsyy suht nopeasti. Tähän keittoon sopii lihaksi - yllätys yllätys - purkkiliha..

Helppo kukkakaalikeitto

kukkakaalikeitto1.jpeg&width=280&height=500
Kukkakaalikeitto on syksyn mukavimpia ja helppotekoisimpia ruokia. Kotimaista, hyvälaatuista kukkakaalia saa pitkään ja valmistuuhan..

Italialainen lihapullakeitto

italialainenlihapullakeitto1.JPG&width=280&height=500
Maukas lihapullakeitto sopii erityisen hyvin kylmien ilmojen lämmittäjäksi. Se on helppo tehdä, joskin pientä käsityötä pilkkomisessa..

Sohvin lihakeitto

sohvinlihakeitto.jpg&width=280&height=500
Äitini Sohvi valmisti lihakeittoa omalla ohjeellaan, joka ei taida olla se tyypillisin versio. Tämä lapsuudenkodista opittu..