Salaatit

Lautasellinen salaattia pääruoaksi, pienemmät määrät alkupalaksi tai lisukkeeksi.

Tuotteita yhteensä 8 kpl

Lohisalaatti

lohisalaatti.JPG&width=280&height=500
Savulohesta ja keitetyistä kananmunista saa ruokaisan salaatin. Makumaailmaan sopii perinteinen kermaviilikastike. Lautasille..

Minun salaattini

minunsalaattini.jpg&width=280&height=500
Annoksen nimi on Minun salaattini, koska jokainen ihan itse saa päättää miten annoksensa viimeistelee. Ruokailijoiden makumieltymykset..

Muistojen ruokasalaatti

muistojenruokasalaatti1.jpg&width=280&height=500
Ruokasalaatit olivat 80- ja 90-luvuilla kova juttu. Kotibileiden ja joskus parempienkin juhlien tarjoilut rakennettiin niiden..

Kesälounas

kesalounas.jpg&width=280&height=500
Kuumana kesäpäivänä maistuu kevyt lounas. Uudet vihannekset ja pientä suolaista kuuman ilman kuntoa vaalimaan. Valitse grilliin..

Tomaattisalaatti Koskenlaskijalla

tomaattikoskenlaskijasalaatti.jpg&width=280&height=500
Tässä salaatissa pääosaa näyttelevät tomaatti, tuttu Koskenlaskija juusto ja basilika. Valmistamiseen menee aikaa 10 minuuttia..

Konjakkisalamisalaatti

konjakkisalamisalaatti.jpg&width=280&height=500
Tiukka konjakkisalami on koukuttava tuote! Makua on pakattu tähän salamiin niin paljon, että jo pienikin määrä maistuu ja..

Vihreä salaatti

vihreasalaatti.jpg&width=280&height=500
Yksinkertainen vihreä salaatti tehdään nimensä mukaisesti vihreistä raaka-aineista. Satokaudella suositaan tuoreita kotimaisia..

Famun lempisalaatti

famunlempisalaatti.jpeg&width=280&height=500
Mitä ikinä salaatteja maistankin, palaan aina tähän salaattiin. Siksi salaatti sai nimen: Famun lempisalaatti. Kypsentämättömissä..