Lisukkeet

Perunaa, pastaa, riisiä ja kasviksia pääruokien lisukkeeksi

Tuotteita yhteensä 11 kpl

Tilliperunat

paistettukuha1.JPG&width=280&height=500
Kaikkien kalaruokien kaveriksi sopivat tilliperunat. Helppo ja nopea valmistaa. Erinomainen lisuke, joka maistuu erityisen..

Kasvisgratiini

kasvisgratiini1.JPG&width=280&height=500
Vanha ja välillä unohdettu gratinoitu kukkakaali-parskakaali-porkkanavuoka ansaitsee  noston myös tämän päivän lisukkeeksi..

Puikulamuusi

puikulamuusi.jpg&width=280&height=500
Puikulaperuna on erittäin maukas ja nopeasti kypsyvä. Onneksi puikulan saatavuus on nykyisin hyvä ja sitä löytyy lähes kaikista..

Timjamiporkkanat

timjamiporkkanat.jpg&width=280&height=500
Porkkana on maukas ja edullinen lisuke. Lisäksi se tuo iloisella värillään piristystä lautaselle. Timjamilla kevyesti maustetut..

Kermaviilikastike savukalalle

kermaviilikastikesavukalalle.jpg&width=280&height=500
Kermaviilikastikkeesta saa helposti monenlaisia kastikkeita kalan kylkeen ja erilaisiin dippauksiin. Tämä ohje sopii savustetulle..

Pannupuikulat

puikulatpannussa1.JPG&width=280&height=500
Puikulaperunoista voi tehdä vain hyviä lisukkeita. Puikuloiden maku on ainutlaatuinen ja sopii kaikkiin perunan käyttötarkoituksiin..

Porkkanalaatikko

porkkanalaatikko2.jpg&width=280&height=500
Porkkanalaatikko on suomalaisen joulupöydän vakiovieras. Alusta loppuun asti itse tehty porkkanalaatikko maistuu tietysti..

Riisilisuke porkkanoilla

paistetutahvenet1.jpg&width=280&height=500
Tavallinen pitkä riisi maistuu monin verroin paremmalta, kun sen valmistaa risottotyyliin. Tällä kertaa riisiin lisättiin..

Pekonipavut

pekonipavut.jpg&width=280&height=500
Pavut, joita muutama vuosikymmen sitten käytettiin yleisesti, ovat palanneet ruokapöytään. Kun ne kypsentää oikein, jää mukavasti..

Perunaletut

perunaletut1.jpeg&width=280&height=500
Perunamuusista saa helposti maistuvan ja vähän erilaisen lisukkeen lihalle, kalalle tai makkaroille. Perunaletut valmistuvat..

Kaksi kasvislisuketta uunissa

kasviksetkahdellatapaa1.jpg&width=280&height=500
Samalla kertaa uunissa valmistuu kaksi kasvislisuketta. Gratinoidut kasvikset ovat uunissa vähän pidempään ja ehdit sillä..