« Takaisin

Apukokin letut

Aina maistuva jälkiruoka on pitsinohuet letut. Sen jälkeen kun hankimme lettupannun, letut on aina paistettu pieninä. Tulee mukavasti paistopintaa ja jostain kumman syystä maistuvat paremmilta kuin isot paistinpannun kokoiset letut. Ohjeella valmistuu noin 20 pikkulettua.

Ainekset

  • 1 kananmuna
  • 1, 5 dl vettä
  • 1 dl maitoa
  • 1 tl sokeria
  • ripaus suolaa
  • 1,5 dl vehnäjauhoja
  • paistamiseen voita
  1. Vatkaa kananmuna, vesi ja maito kevyesti.
  2. Lisää sokeri ja suola, sekoita.
  3. Lisää vehnäjauhoja, sekoita
  4. Laita paistinpannulle voita ja paistat letut suht kovalla lämmöllä.

Lettujen kanssa maistuvat marjat ja hillot. Pakasteesta juuri sulatetut mansikat sopivat erityisen hyvin lämpimien lettujen kanssa. Jos olet perso kermalle, tee pieni määrä kermavaahtoa.

Apukokin lettujen taustat voit lukea blogista.