Säilöntä

Puhtaat suomalaiset tuotteet sopivat parhaiten säilöntään.

Tuotteita yhteensä 9 kpl

Maustekurkut

maustekurkut1.JPG&width=280&height=500
Itse tehdyt maustekurkut maistuvat parhaille - ainakin jokaisen omasta mielestä. Kurkkujen säilöntä on helppoa ja nopeaa..

Päärynähillo

paarynahillo1.JPG&width=280&height=500
Pienen pienet, mutta herkulliset, oman puun päärynät päätyivät hilloksi. Pienellä maustamisella saa hienostuneen vivahteen..

Marja-aronia + luumu = maukas mehu

marjaaronialuumumehu1.JPG&width=280&height=500
Marja-aronia on runsassatoinen, käsittämättömän helppo poimia ja lisäksi vielä aromikas marja, joka kannattaa ottaa talteen..

Mansikkahillo

mansikkahillo.jpg&width=280&height=500
Kotitekoinen mansikkahillo päihittää teolliset tuotteet mennen tullen. Omaan hilloon saa säilöjän kädenjäljen, kun säätää..

Mustikkahillo vadelmasattumilla

mustikkahillovadelmilla.jpg&width=280&height=500
Mustikat ja vadelmat kypsyvät samaan aikaan. Siksi on luonnollista yhdistää näitä kahta mahtavanmakuista marjaa samaan hilloon..

Basilikan kuivaaminen

basilikankuivaaminen.jpg&width=280&height=500
Basilika on yksi helpoimmista yrteistä kasvattaa. Menestyy ruukuissa, kasvihuoneessa ja lämpimänä kesänä ulkosallakin. Suomen..

Basilikaöljy

basilikaoljy.jpg&width=280&height=500
Basilikaöljyyn tarvitsen vain priimakuntoiset basilikan pätkät ja hyvälaatuista oliiviöljyä. Valitse latvat, joissa lehdet..

Uusien perunoiden pakastaminen

perunat.jpg&width=280&height=500
Uudet perunat ovat vaan niin hyviä. Niissä on selvästi herkullisempi maku ja koostumus kuin talviperunassa. Siksi moni säilöökin..

Tulinen tomaattihillo

Tulinen tomaattihillo
Tulisen tomaattihillon ohje on suora kopio Dansuccerin ohjeesta, joka on osoittautunut helppotekoiseksi ja sillä saa sopivasti..