« Takaisin

Porsaankyljys kasviksilla

Parhaat porsaankyljykset saa luomupossusta. Viljaporsas on seuraavaksi suositeltu vaihtoehto tähän ruokaan. Tuhdisti maustetut kyljykset ja kahdella tavalla uunissa valmistetut kasvikset. Mikä näistä komponenteista sitten onkaan se paras?

4 kpl (luomu)porsaankyljyksiä

  • Maustamiseen Poppamiehen Hot Barbeque Rub -mausteseosta
  • Paistoon voita ja ruokaöljyä 

Valmistaminen

  1. Huuhtele kyljykset kylmällä vedellä ja kuivaa ne
  2. Taputtele kyljysten kaikille pinnoille Hot Barbeque Rub -mausteseosta ja laita jääkaappiin muutamaksi tunniksi tai vuorokaudeksi
  3. Paista paistinpannussa voi-öljyseoksessa. 

Kyljysten paistamisessa voi käyttää lämmönsäätöä kova-keski-kova. Aloita kovalla ja paista pinnat, kypsennä keskilämmössä jotta kyljyksissä oleva rasva sulaa osin ja liha kypsenee, varmista lopuksi kaunis paistopinta kovalla lämmöllä. 

Kasvislisukkeiden ohjeeseen pääset tästä.

Makutakuu!