« Takaisin

Makkarakimara salaatilla

Makkarakimara maistuu juhlien yösuolaisena ja saunaillan huikopalana. Arkiruokanakin verraton ja vaatii vain vähän valmistamista. Makkarakimaran mausteisten ja suolaisten makujen vastapainona toimii mainiosti raikas salaatti.

Makkarakimara, noin 150-200 g makkaraa per nenä:

  • perinteistä ryynäriä hienostuneella maustamisella: Makuliha Palviryynäri
  • sopivaa mausteisuutta ja monitahoisuutta: Makuliha Salarakas, tomaatti-mozzarella
  • juustoisuutta ja lihaisuutta: Makuliha Juustocaponen
  • mukavasti potkua ja mausteiden harmoniaa: Makuliha Noitapilli

Valmistus:

  1. Paloittele makkarat muutaman sentin mittaisiksi paloiksi
  2. Paista paistinpannulla pienessä määrässä voita/öljyä
  3. Nosta tarjolle salaatin kanssa

Kuvassa makkarat yhdistetty Famun lempisalaattiin, jonka ohjeen löydät tästä.

Jos ihme tapahtuu ja makkarakimarasta jää jotain jäljelle, niin tee seuraavana päivänä makkaroista pyttipannu lisäämällä sipulia, perunoita ja kananmunaa.

Makutakuu!