Pääruoka

Perinteistä ja kansainvälistä. Reilusti mausteita ja makua.

Tuotteita yhteensä 37 kpl

Tomaattinen pastapata

tomaattinen_pastapata1.JPG&width=280&height=500
Nopea ja helppo pastaruoka, johon voit mainiosti käyttää edellisenä päivänä keitetyt ylijäämäpastat. Kastikkeen makua toi..

Kaalilaatikko

kaalilaatikko1.JPG&width=280&height=500
Modernisoitu perinneruoka makutakuulla. Jollet pidä kaalilaatikosta, kokeile tätä reseptiä! Jos olet perinteisen kaalilaatikon..

Kanansiivet vihannesten kanssa

kanansiivetvihanneksilla1.JPG&width=280&height=500
Kanansiivet, wingsit, maistuvat viikonloppuna. Kotikokki oikaisee ja ostaa valmiiksi maustettuja tulisia (esim. Hornet) siipiä..

Pasta Carbonara

pastacarbonara.jpg&width=280&height=500
Pasta Carbonara on varsinainen lohturuoka ja sen tarve iskee joskus yllättäen. Tämä resepti, melkein Pasta Carbonara, syntyi..

Porsaan lapapaisti ja mahtava kastike

porsaanlapapaisti1.JPG&width=280&height=500
Syksyllä saa porsaan lapapaistia edullisesti ja samalla vaivalla kannattaakin tehdä vähän isompi pata. Tällä kertaa tarvittava..

Paistettua kuhaa

paistettukuha1.JPG&width=280&height=500
Paistettu kuha on vaan niin hyvää! Tanakka leivitys, riittävästi voita paistamiseen ja sopivat lisukkeet takaavat, että pöydässä..

Kantarellikastike

kanttarellikastike1.JPG&width=280&height=500
Helppoakin helpompi kantarellikastike valmistuu muutamassa minuutissa. On jo itsessään herkullinen ruoka ja sopii mainiosti..

Halloween erikoinen: Mustaa magiaa ja matomuussia

mustaamagiaa1.JPG&width=280&height=500
Halloween erikoinen, musta makkara pääosassa. Anteeksi kaikki tamperelaiset - teidän paikallisherkkunne istuu myös Halloweenin..

Savustettu peuranpaisti

savustettupeuranpaisti1.JPG&width=280&height=500
Peuranpaisti on erityisen hienon makuista lihaa, joka painii samassa sarjassa parhaiden fileiden kanssa. Savustus sopii peuranpaistille..

Savustettu lohi

savustettulohi.jpg&width=280&height=500
Lohi on todella monikäyttöinen kala. Savustetus on yksi parhaista lohelle sopivista kypsennysmenetelmistä. Kypsentäminen..

Paistettua poron filettä

poronfile1.jpg&width=280&height=500
Poron liha kuuluu pohjoisen luonnon parhaimpiin antimiin. Juhlahetkiin sopii erityisesti poron file, tällä kertaa ulkofile..

Paistettu broilerin file

paistettubroileri.jpg&width=280&height=500
Broilerin fileen paistaa helposti liian kuivaksi. Itsessään broileri on melko mautonta. Näitä haasteita ratkomaan sopii tämä..

Nyhtöpossu

nyhtopossu1.jpg&width=280&height=500
Nyhtöpossu on monipuolinen ruoka, joka maistuu erityisen hyvin ulkoilupäivän päätteeksi. Työaikaa menee vähän. Kypsentäminen..

Paistettua ahventa

paistetutahvenet1.jpg&width=280&height=500
Ahvenet kuuluvat maultaan kotimaisten villikalojen parhaimmistoon. Ahvenen maku on itsessään niin hieno, että mausteita ei..

Raclette

raclette1.JPG&width=280&height=500
Muutaman kerran vuodessa raclette-pannu kannattaa kaivaa esiin ja nauttia masut täyttävää herkkuruokaa. Parasta racletten..

Kalan kuivaus, kidzut

kidzut1.jpg&width=280&height=500
Kalan kuivaaminen on ollut yhtä käytetty säilöntätapa kuin lihan kuivaaminenkin. Jostain syystä ilmakuivattu liha on edelleen..

Aprikoosipossu

aprikoosipossu1.jpg&width=280&height=500
Porsaan sisäfile on maultaan mietoa, joten ruoanlaitossa sen saa taipumaan kokin mielihalujen mukaan vaikka mihin makusuuntaan..

Pastaa chilillä ja valkosipulilla

pastachilivalkosipuli1.jpg&width=280&height=500
Chilillä + valkosipulilla maustetun pastan ohje on varsinainen kiertopalkinto. Oikeaa alkuperää ei taida tietää kukaan. Ohjeet..

Chateaubriand punaviinikastikkeella

chateaubriand.jpg&width=280&height=500
Chateaubriand on pihvien aatelia! Herkullisen aterian kruunaa punaviinikastike, jolle helposti menettää pikkusormen.... Pekonilla..

Kreikkalaistyylinen pastaruukku

pastaruukku1.jpg&width=280&height=500
Yrttinen kreikkalaistyylinen pasta-annos valmistetaan jokaiselle ruokailijalle omaan vuokaan. Ikioma annos tuntuukin tavallista..

Naudanlihawokki

naudanlihawokki.jpg&width=280&height=500
Wokki on siitä mukava ruoka, että sitä valmistaa isollekin joukolle samalla vaivalla. Tarvitset lihaa, kasviksia ja nuudeleita..

Grillattu lohi

grillattulohi.jpg&width=280&height=500
Kuumassa grillissä lohi saa ah niin ihanan rapean ja karamellisoituneen paistopinnan. Kun malttaa kypsentää riittävän lyhyen..

Alkukesän grilliherkut

alkukesangrillaus.jpeg&width=280&height=500
Alkukesällä, kun tuoreet vihannekset valmistuvat, on mukava koota grilliin värikäs ja oman maun mukainen setti. Kaupasta..

Lohihyydyke ja uudet perunat

kslohihyydyke1.JPG&width=280&height=500
Kylmäsavulohesta tehty hyydyke sopii mainiosti uusien perunoiden kylkeen. Kevyttä ja näyttävää kesäruokaa, josta pitää niin..

Grillipihvi kasviksilla

grillipihvikasviksilla.jpg&width=280&height=500
Kuuman kesän herkkuihin kuuluu grilliruoat. Ehdoton grillipihvien kunkku valmistuu naudan sisäfileestä. Lisäkkeeksi sopivat..

Ravut

ravut1.jpg&width=280&height=500
Rapujuhlat kuuluvat suomalaiseen kesään ja mikä onkaan sen mukavampaa, kuin istua pimenevissä illoissa herkullisten ruokien..

Grillikyljys maissilla

kyljysmaissilla.jpg&width=280&height=500
Porsaan kyljys on suotta jäänyt paitsioon ruoanlaitossamme. Siitä saa grillissä hyvänmakuisen lihan ja kilohintakin on maltillinen..

Kanaa intialaisella twistillä

kanaaintialaisittain.jpg&width=280&height=500
Intialaisten ruokien valmistaminen perinteisillä tavoilla on turhan aikaa vievää, joten piti keksiä nopeampi nopeampi valmistustapa..

Savumuikut tilliperunoilla

savumuikut1.jpg&width=280&height=500
Puhtaat suomalaiset maut parhaimmillaan. Tuoreet muikut savustettuna. Kotimainen peruna voilla ja tillillä höystettynä. Enempää..

Jauhelihaquesadillat

jauhelihaquesadilla1.jpg&width=280&height=500
Makumatka Meksikoon on helppoa toteuttaa valmiiden tortillojen ja nopeasti valmistuvan täytteen kanssa. Maustemaailma on..

Mac & cheese nyhtöpossulla

maccheesenyhtopossu.jpg&width=280&height=500
Mac & cheese on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista ruoista. Ihana makupaukku, jota isoäiditkin osasivat tehdä makaronivuoan..

Makkarakimara salaatilla

makkarakimarasalaatilla.jpg&width=280&height=500
Makkarakimara maistuu juhlien yösuolaisena ja saunaillan huikopalana. Arkiruokanakin verraton ja vaatii vain vähän valmistamista..

Jauhelihapuikulat

jauhelihapuikulat1.jpeg&width=280&height=500
Jauhelihapuikulat tuovat vaihtelua ulkonäöllään ja juustosydämellään. Sopii isoon ja pieneen nälkään. Salaatin kanssa kevyt..

Porsaankyljys kasviksilla

porsaankyljyskasviksilla.jpg&width=280&height=500
Parhaat porsaankyljykset saa luomupossusta. Viljaporsas on seuraavaksi suositeltu vaihtoehto tähän ruokaan. Tuhdisti maustetut..

Frittikana ja ranut

frittikana1.jpg&width=280&height=500
Friteerattu kana maistuu kaikille! Lapset pitävät rapeasta ja sellaisenaan neutraalin makuisista paloista, aikuiset lisäävät..

Paprikakanaa pastalla

paprikakanapasta1.jpeg&width=280&height=500
Ihanan mausteinen paprikakana syntyy muutamasta ainesosasta. Pastaksi valittiin tiheästi kierretty fusilli, joka toimii kastikkeen..

Gnocchit ja kylmäsavulohi

gnocchi1.jpeg&width=280&height=500
No nyt on nopeasti valmistuva ruoka. 10 minuuttia ja lautasilla on maukkaat annokset! Kaupan valmiit perunagnocchit, kylmäsavulohisiivut..