Leivät ja piirakat

Monikäyttöiset piiraat ja kotikeittiössä onnistuvat leivät lisukkeeksi tai pääosaan.

Tuotteita yhteensä 20 kpl

Helppo vuokaleipä

vuokaleipa1.JPG&width=280&height=500
Kyllä, tämä on vuokaleipä eikä maustekakku!
Lomalla saaressa oli aikaa ties kuinka monenteen vaalean leivän yritykseen...

Kolme piirasta

kolme_piirasta1.JPG&width=280&height=500
Joskus on mukava tarjota eri makuja samassa pöydässä. Tällä kertaa pääosassa on piiras, josta suht helposti saa kolme täysin..

Paras vaalea leipä

vehnaleipa2.JPG&width=280&height=500
Kotona on haasteellista leipoa maukasta, kuohkeaa ja ihanan rapeakuorista vaaleaa vehnäleipää. Nyt löytyi ratkaisu: Matt..

Kinkku-juustopiirakka

juustopiirakkakevyt1.JPG&width=280&height=500
Hieman kevyempi versio kinkku-juustopiirakasta on takuuvarma tarjottava. Kevyempi siksi, että pohja on perinteinen quiche..

Perunalepuskat

perunalepuska1.JPG&width=280&height=500
Perunamuusia tuppaa jäämään aina yli ruokailijoiden tarpeen. Helpoin jatkotuunaus on perunalepuskat. Tarvitset vain 2 dl..

Flammkuchen

flammkuchen1.JPG&width=280&height=500
Herkullinen alkupala, kevyt iltaruoka ja reilusti nautittuna viikonlopun herkku. Muutaman oikean saksalaisen Flammkuchenin..

Pienet avokukot lohesta

pienetavokukotlohesta1.JPG&width=280&height=500
Nopea ja helppotekoinen avokukko yhdistää kaksi toisiinsa sopivaa makua: rukiin ja lohen. Suurin piirtein tunnissa saa valmiiksi..

Hapanjuuren valmistus + säilytys

juurikuplii.JPG&width=280&height=500
Varaa hapanjuuren tekoon aikaa 4-5 päivää. Työaikaa kuluu vähän, kaksi kertaa päivässä juuren kehittymistä kuitenkin täytyy..

Ruisleipä hapanjuureen

valmisruisleipa.JPG&width=280&height=500
Ruisleipä hapanjuureen maistuu aivan erilaiselta kuin pääosa kauppojen leivistä. Kannattaa ehdottomasti nähdä pieni vaiva..

Kinkkupizza

kinkkupizza.jpg&width=280&height=500
Pizza maistuu meille kaikille silloin tällöin ja se sopii hienosti jääkaapin tyhjennysprojektiksi. Tällä kertaa kaapissa..

Hemburger

hemburger1.JPG&width=280&height=500
Hemburger - kotoisasti himaburgeri - poikkeaa allon harjalla kulkevista hamburgereista oleellisesti: kaikki kauneus- ja tekniikkavirheet..

Suolalihapizza

savulihapizza1.JPG&width=280&height=500
Nopeasti valmistuva pizza valmistuu vaikka arki-iltana. Pizza sopii hienosti jääkaapin tyhjennysprojektiksi. Tällä kertaa..

Satokauden pizza

satokaudenpizza.JPG&width=280&height=500
Satokaudella pizza saa makunsa kotimaisista ja taatusti läpikypsyneistä tomaateista. Kaikki tomaattilajit kelpaavat, onhan..

Naanleipä

kanaaintialaisittain.jpg&width=280&height=500
Uunituore naanleipä saa suut messingille! Leivän paksuus on makuasia - toiset pitävät ohuesta lätystä, toisille maistuu lepuskan..

Kinkku-purjopiirakka

kinkkupurjopiirakka1.jpg&width=280&height=500
Suolainen piirakka salaatin kanssa maistuu omille ja vieraille. Kinkku-purjopiirakan innoittajana on kummitädin herkullinen..

Tomaatti-fetapiirakat muffinssivuokaan

tomaatifeta1.jpeg&width=280&height=500
Muffinssivuoka viettää turhan monta vapaapäivää vuodessa. Laitetaanpa vuoka hommiin ja tehdään suolaiset piirakat, jotka..

Kinkku-paprikapiirakat muffinssivuokaan

kinkkupaprika1.jpeg&width=280&height=500
Muffinssivuoka viettää turhan monta vapaapäivää vuodessa. Laitetaanpa vuoka hommiin ja tehdään suolaiset piirakat, jotka..

Karjalanpiirakat á la Kalle Kääriäinen

karjalanpiirakka1.jpeg&width=280&height=500
Jos olet karjalanpiirakoiden EU-määritysten vankkumaton kannattaja, älä lue tätä reseptiä pidemmälle. Jos päätät kokeilla..

Naku focaccia

focaccia1.jpeg&width=280&height=500
Mitä tehdään silloin, kun leipä on loppu? No leivotaan focacciaa! Monista ohjeista käyttöön on valikoitunut tämä, jossa aineksia..

Flammkuchen kylmäsavulohesta

flammkuchenlohi1.jpeg&width=280&height=500
Herkullinen alkupala, kevyt iltaruoka ja reilusti nautittuna viikonlopun herkku. Flammkuchen tehdään perinteisesti speckistä..