Pastatehdas pyörähti tänään käyntiin

Sunnuntai 21.1.2018 klo 21:08 - Famu

pastatagliatelle.jpgPastan valmistaminen on suht suuritöistä, kun sitä tekee harvoin. Rutiini puuttuu ja aikaa menee välillä ihmettelyyn. Jos suomalainen Famu tekisi kuin italialainen Nonna joka viikonloppuna pastaa, niin kyllähän se vauhtikin paranisi. 

Pasta sopii hyvin porukkahommaksi. Yksi voi veivata taikinaa, toinen tehdä täytteitä, kolmas kaikkea siellä seassa. Ihan pieniä lapsia ei kannata mukaan ottaa, mutta +5 ikäiset osaavat jo auttaa ihan mukavasti. Itse asiasssa monessa vaiheessa useammasta kuin kahdesta kädestä on apua.

Apukokki Arskan kanssa saimme aikaan 66 kpl ravioleja ja 4 hengelle tagliatellea reilussa kahdessa tunnissa. Määrä on iso, mutta suurin osa menikin pakasteeseen odottamaan parin viikon päästä saapuvia vieraita. 

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: pasta, itsetehty pasta, ravioli, tagliatelle