Parasta kuivapastaa?

Sunnuntai 3.3.2019 - Famu

lamolisanapastat.jpegSain mahdollisuuden tutustua La Molisanan pastoihin, kun maahantuoja Poppamies lähetti muutaman näytepakkauksen koekäyttöön. Ensin perehdyin valmistajan tarinoihin.

La Molisanan pastat on puristettu pronssiterällä, mikä tekee pinnoista karheita - ihanteellisia makujen imeytymisen kannalta. Tämä tuntuu pieneltä asialta, mutta sillä on oikeasti merkitystä.

Pastoihin käytettävät jauhot on valittu tarkoin ja parhaista laatuluokista. Perinteisen valkoisen durum-vehnäjauhon lisäksi saatavilla on täysjyväpastaa, gluteenitonta pastaa ja mielenkiintoisia gnoccheja.

Ensimmäinen testi La Molisanan fusillipastalla tehty. Pastan maku ja rakenne erinomaisia! Pääset reseptiin tästä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: la molisana pasta, pasta,