Kokki tunaroi

Sunnuntai 11.11.2018 - Famu

kauhurostiperunat.jpgOnhan tässä jo pari kuukautta mennyt ihan ilman tunarointeja keittiössä.... ja sitten...

Tavallinen ruokakiire töiden jälkeen. Kaikilla nälkä ja kaapissa jotain mistä aloittaa: hyvää puikulamuusia edelliseltä päivältä. Nakkejakin näyttää löytyvän. Näistä saa nopean ruoan salaatin kanssa. Eikun toimeen.

Kiireessä oikaistaan. Nyt oikaistiin oikein kunnolla ja tulos on sen mukainen. Röstiperunoista tulikin tarina Kauhugalleriaan. Lue tästä lisää, miten sinäkin voit epäonnistua!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: röstiperunat, kauhugalleria

Mokailu on normaalia

Sunnuntai 5.8.2018 - Famu

mansikka.jpgKokkaamista ei opi pelkästään lukemalla. Pitää myös kokeilla ja tehdä, kokeilla ja tehdä. Ja silti saattaa tulla epäonnistuneita keitoksia. Tämä kuuluu asiaan.

Eniten mokaan leipomishommissa. Ja mitä enemmän mokaan näissä, sen vähemmän leivon. Vaikka tiedän täsmälleen, että tekemällä oppii. Pitäisi siis treenata heikointa osaamisaluetta. Tulee jotenkin kouluajat mieleen...

Surkea lopputulos ei onneksi kovin kauaa harmita. Pidemmän päälle niistä on iloa, kun muistelee miten hulluja mokia on pystynyt tekemään. Kesällä onnistuin mokaamaan taas kunnolla ja sen seurauksena Famun Kauhugalleriaan tuli lisäys - Thö Mansikkakakku.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: epäonnistuneet keitokset, huono leipuri, kauhugalleria, thö mansikkakakku

Toivo melkein voitti Uskon

Sunnuntai 25.2.2018 klo 19:25 - Famu

rasvattomatsipsit1.jpg

Alussa Toivo oli niskan päällä ja Usko alakynnessä. Toivoin nimittäin löytäneeni loistavan härpättimen, jolla voisi valmistaa rasvattomia sipsejä. Tämä oli niitä kertoja, joissa Usko omiin kokemuksiin unohtui ja Toivo valtasi mielen.

Mielenkiintoinen ja halpa kokeilu, koska härpättimet olivat kaupantekiäisiä. Ei niillä kyllä mitään tehnytkään. Lopussa Usko päihitti Toivon ihan kunnolla ja kokeilu päätyi kauhugalleriaan - lue lisää!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: rasvattomat sipsit, kauhugalleria