Pääsiäistä pukkaa

Sunnuntai 25.3.2018 klo 12:02 - Famu

aprikoosipossu1.jpgViimeistään tänään pääsiäisen tuloon havahtui, kun Palmusunnuntain pienet virpojat kolkuttelivat ovella. Mukavaltahan virpojien ilahduttaminen pienillä suklaamunilla ja muilla pikkukarkeilla tuntuu.

Pääsiäismenun laatiminen on helppoa, jos sattuu pitämään lampaasta. Raaka-aineen tarjonta on parhaimmillaan ja reseptejä on saatavilla yllin kyllin. Fileistä paisteihin, kareesta viuluun - kaikkia yhdistää lampaanlihalle ominainen hieno maku.

Itselleni sattui ikävä lammaskokemus ravintolassa vuosia sitten ja sen jälkeen olen tyytynyt vain satunnaisesti valmistamaan lammasta. Siksi aurinkoisia ja pääsiäisteemaan sopivia muita ruokalajeja täytyy keksiä. Yksi näistä on aprikoosipossu, jonka reseptin löydät täältä.

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: pääsisäisruoat, aprikoosipossu, kananmuna